🎉Jouw feestje samengesteld in 1 pakket

Over Ons

Ontdek het verhaal achter Feest zonder Fratsen - waar feestvieren eenvoudig, stressvrij en boordevol plezier wordt

Een probleem met de oplossing

Onze reis begon in 2023

Ken je dat gevoel van stress wanneer je een feestje wilt organiseren? Alles moet geregeld worden en er komt van alles bij kijken. Het lijkt bijna alsof het geen echt feestje meer is, toch?  

Genieten van een feestje lukt vaak toch minder goed wanneer je hem zelf organiseert. Van ontbrekende slingers tot vergeten taart kaarsjes. Hieruit ontstond in 2023 Feest zonder Fratsen. Ons doel is dat jij het feest kan geven dat je in gedachten hebt, zonder de stress die daar normaal bij komt kijken. We hebben alvast bedacht wat je allemaal nodig hebt en dit samengevoegd in onze complete feestsets. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat je iets vergeet en kun je je echt richten op het plezier maken. Dat is pas echt een feestje! Een feest zonder fratsen 😉

Van een verjaardag tot babyshower

Ontworpen voor ieder feestje

 

Feest zonder Fratsen brengt veelzijdigheid naar elke viering met onze complete feestpakketten. Of het nu gaat om een betoverende babyshower, een romantische trouwerij, een sprankelende verjaardag, een bedrijfsfeest vol energie, een vreugdevolle geboorte, een uniek themafeest of een feestelijk jubileum – onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld voor elke gelegenheid. Maak van elk moment een memorabele viering met Feest zonder Fratsen!

We beginnen nog maar net!

Milieubewust & Vooruitstrevend

Bij Feest zonder Fratsen gaan vooruitstrevendheid en milieubewustzijn hand in hand. Onze voortdurende ontwikkeling van nieuwe feestpakketten en het volgen van de nieuwste trends zorgen ervoor dat jouw feest altijd eigentijds is. We koesteren onze planeet door het gebruik van biologisch afbreekbare en recyclebare producten. Vier feestjes op een duurzame en stijlvolle manier met Feest zonder Fratsen!

Ons team staat voor je klaar!

De gezichten achter Feest zonder Fratsen, oftewel: De Fratsers!

De Fratsers hebben met volle toewijding gewerkt om jouw Feest zonder Fratsen werkelijkheid te maken! Met het oog op vernieuwing, werken De Fratsers onvermoeibaar aan het ontwikkelen van nieuwe feestpakketten en volgen zij de laatste trends op de voet om de meest prachtige en hipste pakketten voor jullie samen te stellen. Een compléte set om je ruimte mee op te tuigen, daar heb je maar 1 shop voor nodig. En dat zijn wij.

Mijn naam is Loes. Na jaren actief te zijn geweest als gastvrouw in de horeca weet ik 1 ding zeker: mijn affiniteit en passie ligt in de feestjes! Van het plannen en organiseren tot het creëren van sfeer: ik weet wat je nodig hebt voor een goed feestje.

Loes

Hi, ik ben Isabel, een trots lid van het Feest zonder Fratsen team en medeoprichter. Mijn passie voor creativiteit komt tot leven als designer, maar achter de schermen ben ik ook druk bezig met logistieke taken. Het organiseren van feesten zit in mijn bloed en ik haal enorm veel plezier uit het ‘fratsen’ om elk evenement tot een uniek feestje te maken!

Isabel

Ik ben Deborah, ik kan mijn creatieve ei kwijt in het ontwikkelen en samenstellen van onze feest pakketten. Daarnaast onderhoud ik onze website en zorg ik ervoor dat jij onbezorgd kunt shoppen. 

Deborah
Snelle levering

Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden

Ruime keuze

Kies uit onze feestpakketten of neem contact op voor jouw set op maat!

Persoonlijke service

Je mag ons echt alles vragen. Neem contact met ons op!

100% Veilig betalen

Snel, gemakkelijk en veilig betalen via iDeal